Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.
loading...
Vælg mindst 7 tapas før du går videre
Tak for din bestilling!
Du har modtaget en ordrebekræftelse på din mail.
Beklager!
Der skete en fejl. Prøv igen eller send os en email.
Antal personer
0
Tapas pr. person
0
Tapas
i alt
0
Pris
i alt
0
Gå videre
Gå videre
Gå tilbage
Send bestilling
Gå tilbage
Trin 3 ud af 4
Dine oplysninger
Navn
Telefon
Dato for afhentning
Tidspunkt for afhentning
Kommentar
Trin 4 ud af 4
Bekræft bestilling

TAPAS

    Pris

    Antal personer:
    Tapas pr. person:
    Tapas i alt:
    Pris i alt:

    Dine oplysninger

    Navn:
    Telefon:
    Email:
    Dato for afhentning:
    Tidspunkt for afhentning:
    Kommentar:

    Cookie- & persondatapolitik

    Vi elsker cookies ….  De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Vi bruger Google Analytics og Facebook pixel til at indsamle statistiske data om vores brugere.

    Oversigt

    Ejeroplysninger
    Hvad er cookies?
    Sådan sletter eller blokerer du cookies
    Årsagerne til brug af cookies på vores website
    Google Analytics
    Annoncenetværk
    Brug af persondata
    Ansøgninger

    Ejeroplysninger

    Hotel Randers
    Torvegade 11, 8900 Randers C
    hr@hotel-randers.dk

    Tlf: +45 8642 3422

    CVR: 24109828

    Hvad er cookies?

    En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer. Den bruges til at genkende din computer. Der gemmes ingen personlige oplysninger i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

    Sådan sletter eller blokerer du cookies

    Du kan slette en cookie, der er gemt på din computer, ved at trykke på CTRL + SHIFT + DELETE.

    http://minecookies.org/cookiehandtering

    Årsagerne til brug af cookies på vores website

    Al trafik på vores website samt brugeradfærd overvåges nøje. Dette er nødvendigt for at forbedre vores website og undgå uønskede spambots.

    Vores website bruger ikke cookies fra tredjepart udover:

    Google Analytics, der bruges til at generere statistik om trafik og brugeradfærd i realtid, annoncetrafik samt e-handelssporing.

    Facebook og LinkedIn, der interagerer med brugeren, hvis brugeren klikker på et Facebook-/LinkedIn-plugin, eller hvis brugeren allerede er logget på Facebook/LinkedIn. Facebook/LinkedIn sporer også din færden på vores website.

    Google Analytics

    Vores website bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på vores website.
    Du kan afvise cookies fra Google Analytics lige her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    Annoncenetværk

    Vores website bruger Google Adwords, som er betalte annoncer, du ser, når du søger på Google, eller billedannoncer, du ser, når du surfer på internettet.

    Vores website bruger Facebook og LinkedIn Retargeting, som målretter annoncerne til dig som potentiel kunde. Dette gøres med Facebook Pixel og LinkedIn Insight-tag, der husker, hvis du har besøgt vores websted, og hvilke produkter du har kigget på.

    Du kan fjerne retargeting-annoncer ved at vælge “NEJ” i annonceindstillingerne i din Facebook-profil. Direkte link: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen (Kræver facebook login)

    Brug af persondata

    Visse funktioner på vores hjemmeside kræver brug af personlige oplysninger. Vi beskytter disse data som foreskrevet i lovgivningen, og vi hverken deler eller sælger dine persondata til tredjepart. Dine personlige oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, telefonnr. og postadresse bruges kun i det omfang, de er nødvendige til et bestemt formål og slettes, når dette formål ikke længere eksisterer.

    Tilmelding til vores nyhedsbrev kræver, at du oplyser dit navn og din e-mailadresse og evt. dit postnummer.  (Men vi sælger aldrig dine data. Vi bruger dem kun til at sælge flere af vores lækre produkter til dig :))

    Ansøgninger

    Hotellet modtager jævnligt ansøgninger, som gemmes i en mappe i max. 6 mdr., hvorefter de destrueres i henhold til persondataloven.